IN- OCH UTVÄNDIG FASADPUTS- OCH BETONGRENOVERING

City-P Parkeringshus Norrmalm Sundsvall

Invändiga arbeten omfattar totalt ca 13 500 m2. Vägg- och golvytor som tvättades var ca 19 000 m2. Betongytor invändigt har skrapats, lagats, grundats och målats, omfattning ca 4 900 m2. Nya parkeringslinjer har målats till 465 p-platser. Trottoar- och nya gångytor har målats gula, totalt 730 m2.

Parkeringshuset City-P på Norrmalm i Sundsvall har 442 parkeringsplatser och ligger centralt i Sundsvall.

Vad var det för uppdrag som skulle utföras?
Vi skulle göra en ganska stor uppfräschning och renovering av ett parkeringshus. Fasaden målades om. Invändigt målades väggar och tak. Solblekta fönsterpartier målades om till svart. Infart och utfart markerades upp. Vi bytte även belysning och satte in dörrar med glas för att öka insynen och tryggheten.

Varför vände du dig till Sjölander Måleri, numera Mästarna?
Eftersom det var ett så pass stort jobb tog vi fram åtgärdsförslag som Tomas på Mästarna var konsult på. Han bestämde vilka färger etc som skulle vara passande. Sedan frågade vi runt om någon kunde utföra arbetet men ingen annan lämnade pris.

Hur gick samarbetet?
Det gick bra! Vi körde på sommaren då det var som minst bilar men det är såklart många våningar och mycket som ska stängas av vid en renovering, men det funkade fint ändå. De höll tidsplaner och budget som utlovat.

Hur blev resultatet?
Det blev också bra! Vi har betydligt högre beläggning nu när parkeringshuset har fräschats och det har blivit lättare för folk att köra in.

Skulle du rekommendera Mästarna till andra?
Vi har anlitat dem till flera större jobb. De är så pass stora att de kan tillsätta resurser när de krävs och de ställer alltid upp, kvällar som helger, vilket kan vara svårt för mindre företag att göra. Jag kan varmt rekommendera dem!

Peter Clemin
SKIFU Fastigheter i Sundsvall

Galleri

Se våra andra referenser

Nordeahuset Sundsvall

Blindsillen Östersund

Kvarteret Åkaren Östersund